Tochitura din Bihor

de Sidy in Mancaruri cu carne, 6 Iul 2011 | 7321 vizualizari

 

Stiu ca sunt foarte multe retete de tochitura asa ca am sa va dau si eu una din zona noastra.....

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne porc
  • 300 g ficatei de pui
  • 300 g carnati prajiti
  • 100 ml vin rosu
  • 1 caciulie usturoi
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura din Bihor:

Carnea de porc se taie bucatele.

Ficateii se curata si se taie in doua

Carnatul prajit se taie felii.

Usturoiul se curata si se piseaza.

Intr-o cratita topim untura, adaugam uleiul si bucatelele de carne pe care le rumenim frumos pe toate partile.

Le asezonam, apoi adaugam vinul si lasam la foc mic sa fiarba carnea.

Cand e aproape gata adaugam ficateii , feliile de carnati si pasta de gogosari apoi usturoiul pisat.Lasam sa fiarba si apoi sa se prajeasca bucatile de carne.Presaram cimbru la sfarsit.

Servim tochitura alaturi de mamaliguta sau cartofi.

Eu am servit-o cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde si cu castraveti murati la soare.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din Bihor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]