Tochitura moldoveneasca

de Miha in Porc, 22 Apr 2010 | 18238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ( ceafa, pulpa)
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Carnea se taie in bucati mici, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in cateva linguri de ulei.

Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se mai prajeste cca 10 minute, pentru a se forma sosul si a se uniformiza gustul.

Se serveste cu mamaliguta calda, branza telemea sau de burduf, usturoi si oua ochiuri.

TIPS-URI

1

in momentul in care se adauga vinul se pot adauga si cateva bucati de ficat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Miha 1

26.04.2010, 09:48

Irina, din pacate vinutul l-am pus doar in tigaie. Nu sunt o mare amatoare de vin, dar pe langa asta am mai si bolit zilele astea,asa ca numa de vin nu mi-a mai ars. Te invit cu drag la o tochitura...de-a noastra.

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:52

foarte buna tochitura

Geanina87 1

12.12.2013, 07:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana