Ton cu ceapa si rosii cherry

de lilik in Ton, 26 Iun 2011 | 6569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ceapa alba
  • 1 kg de ceapa rosie
  • 20 de bucati rosii cherry(orientativ asa)
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • 10 felii de ton proaspat(daca sunt mari luati cate una de persoana)
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton cu ceapa si rosii cherry:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julienne,apoi o punem la innabusit intr-o tigaie mare, cu putin ulei de masline.

Lasam la foc mic si amestecam mereu pana se inmoaie bine apoi punem rosiile taiate cubulete,amestecam si mai lasam pana scade sosuletul lasat de rosii,apoi stingem cu vinul si lasam pana e gata,apoi potrivim de sare si piper si dam focul mic-mic.

Spalam feliile de peste si le dam prin faina apoi le prajim putin pe ambele parti,dupa care le punem in tigaia cu ceapa,le acoperim pe toate cu ceapa si le lasam la foc mic sa se imbine gusturile(circa 5-7 minute,dar aveti grija sa nu se lipeasca).

Servim cald.(incercati cu mamaliguta,e un deliciu)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton cu ceapa si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la gratar cu porumb, rosii si zucchini