Tort cu branza

de gaby_gabytza in Torturi, 14 Mai 2013 | 6087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • cca 20 piscoturi
  • crema1
  • 400 g branza vaci
  • 3 linguri Ceva Fin Delaco
  • 3 linguri frisca
  • 150 g zahar pudra
  • 1 esenta portocale
  • 1 plic gelatina
  • 5 linguri dulceata prune
  • crema 2
  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • sirop
  • 200 ml apa
  • 50 g zahar
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza:

Pregatim siropul-caramelizam zaharul si il stingem cu putina apa, iar la sfarsit adaugam esenta si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza cu zaharul pudra, apoi adaugam dulceata de prune si frisca. Mixam bine si adaugam lingurile de Delaco, gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe plic si esenta de portocale. Dam la frigider 10 minute

Smantana o mixam cu zaharul si plicurile de zaharul vanilat pana rezulta o frisca consistenta si dam la rece

Asamblare-punem un rand de biscuiti dati prin sirop, apoi adaugam crema de branza, apoi piscoturile trecute prin sirop. Deasupra adaugam frisca iar la final inca un rand de biscuiti inmuiati in sirop. Pudram cu putin capuccino deasupra si dam la frigider o ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

gaby_gabytza 1

15.05.2013, 08:26

ruxy leam combinat pana a iesit ce vroiam

Satisfyyourcravings 1

15.05.2013, 12:13

Tare mult îmi place!

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cupola cu branza de vaci si fructe