Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine

de madi_marin in Torturi, 1 Ian 2011 | 8582 vizualizari

 

Pentru ca imi mai ramasesera ceva ingrediente de la prajiturile facute cu putin timp in urma...am facut acest tort....

 

INGREDIENTE

  • 2 felii blat de tort
  • 200 ml lapte condensat
  • 250 ml frisca lichida
  • 300 g crema fina de branza
  • 3 plicuri gelatina Dr. Oetker
  • 6 linguri jeleu de visine
  • 50 g ciocolata alba rasa
Ornat:
  • 150 ml frisca lichida
  • 30 g ciocolata alba rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine:

Gelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece pentru 10 minute, apoi se pune la foc mic pana se dizolva, dar fara sa fiarba. Se da la racit un pic.

Frisca lichida se bate spuma tare si se amesteca cu crema de branza si laptele condensat, apoi se incorporeaza  gelatina si ciocolata rasa.

In tava rotunda cu peretii detasabili tapetata cu folie de plastic, se pun: stratul de jeleu de visine, jumatate din crema,un blat,restul de crema si celalalt blat. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 2 ore, dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, spuma tare si ciocolata rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de lapte condensat si jeleu de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dobos Tort