Tort cu crema ganache

de angyb in Torturi, 30 Ian 2012 | 5003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de blat rotunde cumparate
  • Crema:
  • 200 g ciocolata de lapte
  • 500 ml frisca
  • Sirop
  • 100g zahar
  • 150 ml apa
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema ganache:

Crema: Topiti pe abur ciocolata impreuna cu 200 ml de frisca si amestecati bine pana devine o crema. Puneti crema la rece. Intre timp bateti frisca apoi adaugati incet crema de ciocolata si bateti mereu.

Siropul:Topiti zaharul impreuna ca esenta de rom si apa.

Asamblarea:Primul blat insiropat, crema+al doilea blat insiropat ,crema+al treilea blat insiropat. Acoperiti tortul cu aceiasi crema si decorati dupa plac.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema ganache" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

angyb 1

30.01.2012, 20:08

Ina din pacate nu pt. ca l-am facut pt. o prietena si eu am apucat numai la o feliuta
data viitoare

mamaieelena 1

30.01.2012, 20:27

bun,bun

Ubulika 1

30.01.2012, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si migdale