Tort cu nuca Praga

de La Ancuta in Torturi, 13 Sep 2010 | 6614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g nuci macinate
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 praf de sare
  • Crema:
  • 250 ml frisca
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 2 linguri nuci macinate
  • putina esenta de rom
  • Glazura:
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lingura esenta de rom
  • putina apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu nuca Praga:

Se freaca galbenusele cu zaharul, apoi se adauga nucile, faina si pesmetul si la final albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa si tapetata cu pesmet

Dupa ce se coace se lasa sa stea 24 de ore.

Pentru crema se bate frisca bine apoi se adauga celelalte ingrediente.

Dupa 24 de ore se taie si se pune crema.

Deasupra se pune glazura si se orneaza cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuca Praga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti