Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)

de Micutza Luana in Torturi, 21 Apr 2013 | 3141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina tip 00
  • 200 gr faina de cocos
  • 200 ml lapte
  • un plic drojdie pt dulciuri
  • 200 gr Nuttela
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco):

Se freaca ouale cu zaharul pana se fac spuma. Treptat adaugam uleiul, faina si faina de cocos. Se bate cu mixerul la viteza mica pana devine pufos, apoi adaugam cate un pic din lapte si la sfarsit drojdia .

Intr-o tava tapetata cu faina se adauga aluatul si deasupra se toarna Nuttela topita in prealabil la baine-marie.

Se baga la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 30 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piece Montee (Croquembouche)