Am vazut-o la Diana k si la Diaconita am salivat la ea si asa ca am incercat sa o fac si eu nu m-ia iesit asa faina ca si a lor dar a fost buna ......
Pregatim mai intai rulada: Separam albusurile de galbenusuri, batem spuma albusurile cu un pic de sare. Cand spuma devine ferma adaugam zaharul pe rand si mixam pana cand se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile, uleiul si faina alba si amestecam cu miscari de sus un jos. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15-20 de minute pana cand trece testul cu scobitoarea. Rasturnam blatul pe o alta hartie de copt si rulam blatul. Il lasam sa se raceasca dupa care intindem deasupra nuttella si rulam la loc.
Blatul de cacao: Procedam la fel ca si pentru blatul de rulada in plus adaugam si cacao. Coacem blatul intr-o tava mare timp de aproximativ 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea.
Crema: Amestecam amidonul cu oul si un pic de lapte. Laptele ramas il punem la fiert dupa care incepe sa clocoteasca adaugam amestecul de amidon si ou si lasam sa fiarba amestecand mereu pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si adaugam zaharul si lasam crema sa se racesca.
Cand crema s-a racit adaugam crema de branza si frisca batuta spuma si amestecam bine.
Pentru asamblare folosim o tava de chec tapetata cu folie alimenatara.
Taiem blatul de cacao in 4 parti, una pt.fundul tavii, 2 pt.margini si una mai lata pentru capacul deasupra. Asezam blatul pe fundul tavii si pe margini turnam o parte din crema, asezam rulada si apoi acoperim cu crema. Lasam deoparte cateva linguri de crema pt.decor.
Acoperim cu ultimul blat. Dam la rece pana cand se intareste crema .
Rasturnam tortul pe un platou.Topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul si o turnam deasupra .Decoram cu restul de crema .