Tort de zmeura

de diana_k in Torturi, 6 Mar 2010 | 5096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • un praf de copt.
  • crema :
  • 500g zmeura
  • un plic gelatina
  • 4 linguri zahar
  • 500ml frisca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de zmeura:

pt blat: albusurile se mixeaza cu zaharul, punem galbenusurile si apoi faina cu praful de copt.se da la cuptor.

zmeura se paseaza si se da prin strecuratoare pt a inlatura semintele.

gelatina se hidrateaza 10 cu 50ml suc de zmeura, se amesteca cu restul de zeama si zaharul, se da pe foc, cand ajunge in punctul de fierbere se da deoparte.

cand s-a rocorit se amesteca cu frisca si se lasa la rece pana incepe sa se lege o crema grosuta.

blatul taiat si insiropat cu suc de zmeura se taie in trei , se pune in tava cu inel se se pune crema.
Se da la frigider. Deasupra am pus toping de zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]