Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella

de andremys in Torturi, 8 Apr 2013 | 6653 vizualizari

 

aveam pofta de ceva dulce dar nu foarte gretos si usor de facut,asa ca am facut acest tort

 

INGREDIENTE

  • un pachet mare de piscoturi de savoya
  • fructe de padure 300 de grame,eu am cumparat congelate din real
  • frisca lichida 300 gr
  • o cana de lapte pt inmuiat picoturile
  • un borcan Nutella
  • banane si orice fructe la alegere
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella:

Se inmoaie fiecare piscot in lapte si se face un strat din piscoturi, peste acest strat adaugam nutella ,o intindem uniform peste tot, dupa care adaugam bananele taiate felii. Revenim cu stratul de piscoturi pe care de aceasta data am pus nutella si felii de ananas. Adaugam ultimul strat de piscoturi pe care il acoperim cu frisca frumos si uniform, iar la final adaugam fructele de padure peste tot tortul incercand sa il acoperim in totalitate (fructele de padure le-am pus 3 minute in apa fierbinte inainte de a le pune pe tort si le-am lasat la scurs )

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]