Tort RALUCA

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 7011 vizualizari

 

facut de colega mea Raluca .Eu sunt cu pozele aici...

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de cacao din comert
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema pentru prajituri de vanilie
  • esenta de migdale
  • frisca hulala 500 ml
  • ornamente de cacao
  • zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort RALUCA:

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de migdale.

Crema se face conform instructiunilor de pe pachet.

Frisca se bate bine.

Pe un platou se aseaza o parte din blat ,se insiropeaza si se pune crema,se pune a doua parte ,se insiropeaza din nou si se pune restul de crema.Se pune si a treia parte de blat se insiropeaza si se pune frisca .

Se niveleaza si se orneaza cu ornamente de cacao.

Se lasa la frigider pana se incepe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort RALUCA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]