Tort RALUCA

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 6594 vizualizari

 

facut de colega mea Raluca .Eu sunt cu pozele aici...

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort de cacao din comert
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema pentru prajituri de vanilie
  • esenta de migdale
  • frisca hulala 500 ml
  • ornamente de cacao
  • zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort RALUCA:

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de migdale.

Crema se face conform instructiunilor de pe pachet.

Frisca se bate bine.

Pe un platou se aseaza o parte din blat ,se insiropeaza si se pune crema,se pune a doua parte ,se insiropeaza din nou si se pune restul de crema.Se pune si a treia parte de blat se insiropeaza si se pune frisca .

Se niveleaza si se orneaza cu ornamente de cacao.

Se lasa la frigider pana se incepe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort RALUCA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de ciocolata cu capsuni (la rece)