Tort rapid cu 2 budinci

de rivka in Torturi, 9 Mar 2010 | 9131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chec simplu de cca 800 grame(cu vanilie si migdale)
  • 1 plic de budinca de ciocolata cu alune
  • 1 plic de budinca cu vanilie si migdale
  • 1 cana grane pentru copii pentru dizolvat in lapte
  • 1 litru lapte
  • folie de bucatarie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid cu 2 budinci:

Checul (eu l-am cumparat din supermarket direct facut) se taie felii subtiri si se cladeste primul strat in tava de tort in care s-a pus folie alimentara, se aplatiseaza bine cu mana.

Se pregatesc budincile pe foc cu lapte dupa instrictiunile de pe plic, se lasa sa se potoleasca.

Se toarne budinca de ciocolata peste primul strat de chec.Se aduga apoi jumatate din cana de grane pentru amestec cu lapte pt copii, si apoi cu mana se zdrobeste chec uniform formandu-se un start.

Deasupra se toarna si budinca de vanilie.

Se repeta stratul de grane si restul de chec ramas drobit cu mana (faramitat) apoi se aplattizeaza bine cu mana.

Se acopera cu folie alimentara, se aseaza deasupra o farfurie mai grea si se da la rece.Eu l-am scos afara pe frig e gata rece de taiat in cca 1 ora.

Se desface folia se rastoarna de 2 ori, se taie in bucati mari se presara cu cacao granulata si se mananca cu lingurita.

Se pastreaza la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu 2 budinci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort amandina