Tort Snickers

de Flori82 in Torturi, 3 Mar 2013 | 5963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 8 oua (doar albusurile)
  • 300 g zahar
  • 4 lg faina
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
  • 400 g miez de nuca
  • Crema
  • 8 galbenusuri
  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 3 lg cacao
  • 1 ciocolata neagra cu 45% cacao
  • 4 lg lapte dulce
  • 1 pachet unt 65%- 82% grasime
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Snickers:

Blat

Se mixeaza albusurile cu zaharul (pana devine compozitia pentru bezea), se adauga faina, cacao, praf de copt si nuca. Se da la cuptor pentru 40-45 minute intr-o tava de tort detasabila, cu hartie de copt.

Crema

Se mixeaza galbenusurile, oul si zaharul pana isi dubleaza volumul, dupa care se pune la bain marin, cand devine cremoasa se adauga laptele, cacao, ciocolata bucati si untul. Se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Blatul este de preferat sa fie facut cu o zi inainte pentru a se taia bine.

2

Se orneaza la aprecirea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Snickers" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]