Torta tramezzino

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2010 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton faramitat
  • 150 g maioneza
  • paine feliata
  • 1 ceapa razuita
  • 150 g masline verzi si negre
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torta tramezzino:

Conservele de ton se desfac si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se taie marunt maslinele si se amesteca cu tonul si celelalte ingrediente.

Se ung feliile de paine si se cladesc una peste alta, in forma de tort.Se ung cu crema si in exterior.

Se orneaza si se tine la rece macar o ora, apoi se taie felii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Torta tramezzino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 16:48

este peste , hop si eu............

nadina73 1

22.08.2010, 17:15

vin si eu la o portie

Corinuta 1

23.08.2010, 01:07

Simplu si bun....vad ca papa toata lumea! Are succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Masline marinate