Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana

de Panacris in Tortellini, 24 Aug 2011 | 26967 vizualizari

 

O mancarica rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • tortelini cu branza 250 gr.
  • sunca sau prosciutto 100 gr
  • ciuperci din conserva (optional) 100 gr.
  • smantana de gatit 200 ml.
  • ulei de masline 50 ml.
  • verdeata
  • amidon 1 lingura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana:

Tortelinii se fierb in apa sarata. Intre timp, se taie sunca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile scurse de apa, se asezoneaza totul de sare si piper dupa gust. Dupa ce s/au rumenit cele de mai sus, se adauga sosul de smantana (smantana se amesteca cu amidonul si verdeata taiata marunt pana la omogenizare). Se mai lasa sa dea un clocot si se amesteca cu pastele scurse de apa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelini cu branza, sunca si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi