Tortelli di Carnevale

de - Andreea - in Dulciuri, 10 Feb 2014 | 5062 vizualizari

 

Am pastrat denumirea originala deoarece suna mai bine ;)
Un dulce specific zilelor de carnaval din Italia...
Ingrediente putine...foarte pufoase in interior ... usor de facut...usor de mancat :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri cu zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • ulei ( ptr prajit )
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelli di Carnevale:

Mixam bine intr-un bol ouale impreuna cu zaharul.

Adaugam laptele si uleiul si mixam in continuare.

Faina o amestecam cu praful de copt si amestecam bine toate ingredientele.

Incingem ulei intr-o tigaie si cu ajutorul unei lingurite turnam din compozitie.

Prajim la foc potrivit.

Trecem prin zahar tos inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelli di Carnevale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]