Tortelli di Carnevale

de - Andreea - in Dulciuri, 10 Feb 2014 | 3024 vizualizari

 

Am pastrat denumirea originala deoarece suna mai bine ;)
Un dulce specific zilelor de carnaval din Italia...
Ingrediente putine...foarte pufoase in interior ... usor de facut...usor de mancat :))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 6 linguri cu zahar
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • ulei ( ptr prajit )
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortelli di Carnevale:

Mixam bine intr-un bol ouale impreuna cu zaharul.

Adaugam laptele si uleiul si mixam in continuare.

Faina o amestecam cu praful de copt si amestecam bine toate ingredientele.

Incingem ulei intr-o tigaie si cu ajutorul unei lingurite turnam din compozitie.

Prajim la foc potrivit.

Trecem prin zahar tos inainte de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelli di Carnevale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupcake