Tortellini ardelenesc

de mihaelar63 in Tortellini, 27 Dec 2012 | 8470 vizualizari

 

Dintre paste imi place cel mai mult tortellini , dintre mezel , carnatul de casa . Deci - fusion !!:))). Preparatul face parte din ciclul rapid si din cel ,, nimic nu se pierde , totul se transforma '' [ carnatul era ramas din friptura de Craciun ] .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellni cu ricotta si spanac
  • 500 gr carnat afumat de casa
  • 200 gr cas mozzarella
  • 1 lingura pasta rosii,
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • busuioc , cimbru uscat
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini ardelenesc:

Prajiti carnatul taiat rondele pana devine crocant .

Alaturat fierbeti tortellini in apa cu sare .

Peste carnati puneti pasta de rosii, amestecati si stingeti cu un polonic de apa in care au fiert pastele . Condimentati cu sare , usturoi , cimbru si busuioc.

Scoteti tortellini cu o spumiera si amestecati cu carnatulsi sosul rosu , amestecand .

Pe fundul farfuriei de servit incalzite razuiti mozzarella , asezati pastele ,serviti cu cas  pe deasupra si cateva codite de ceapa verde pentru culoare -contrast .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini ardelenesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]