Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana

de Panacris in Tortellini, 27 Noi 2012 | 17843 vizualizari

 

O cina savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • tortelini cu branza 300 g,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • usturoi 4 catei,
  • ulei de masline 100 ml,
  • sare iodata,
  • ierburi provensale ( cimbru, oregano, rozmarin, busuioc),
  • ciuperci champignon 1 conserva,
  • prosciuto (felii de jambon afumat) 100 g,
  • smantana de gatit 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana:

Pastele tortellini se fierb in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp ceapa, usturoiul se curata se toaca marunt si se calesc in ulei si putina apa. Se asezoneaza de sare si ierburi provensale. Se adauga ciupercile scurse de apa, jambonul taiat fideluta si se lasa cca. 5 minute la foc mediu, acoperit, ca sa se combine gusturile. Se adauga tortellini fierte peste amestecul de mai sus, lasandu-se la fiert cca. 5 minute. La final se adauga smantana de gatit, lasandu-se le fiert cca. 5 minute ptr. a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte, eventual cu putin parmesan ras deasupra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]