Tortila spaniola

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 6800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 carnati semiafumati
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortila spaniola:

Prajesti cartofii taiati cubulete. In alta tigaie pui 1 ceapa la calit, adaugi cartofii, carnatii si 4 oua batute bine. Apoi cu o lingura de lemn formezi o omleta rotunda de pe margini spre interior.

Apoi cu un capac rastorni omleta, o intorci invers si prajesti la foc mediu. O lasi sa se rumeneasca frumos, facand schimbarea asta de 3-4 ori, adica o intorci incet cand pe o parte cand pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortila spaniola" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci