Tortilla

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2011 | 4367 vizualizari

 

Despre tortilla am tot cautat informatii, in diverse medii, online, tv... Inainte o faceam la tigaie, mai nou am schimbat un pic modul de pregatire.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceapa (eu am pus rosie)
  • 2 fire ceapa verde
  • ardei gras
  • 1 rosie
  • 6 oua
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla:

Cartofii i-am taiat felii subtiri si i-am prajit in tigaie, pe ambele parti, nu mult; nu i-am lasat sa se rumeneasca.

Ceapa, si cea verde si cea uscata, am tocat-o marunt.

Am pus ceapa si ardeiul gras, tocat, peste cartofi, in tigaie si le-am calit putin impreuna.

Compozitia am pus-o mai apoi intr-un vas Jena uns cu unt (deasupra trebuia sa pun felii de rosie, dar am uitat).

Deasupra am turnat ouale batute spuma (eu le-am mixat) cu sare, piper (dupa gust), patrunjel verde tocat

Vasul l-am introdus in cuptorul incins si l-am tinut acolo vreo 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

03.09.2011, 15:48

pistazaurus 1

06.09.2011, 20:30

draga mea tortilla asta pe care tu ai pregatitio este una romaneasca pentru ca reteta originala nu este asa,am sa postez si eu o reteta de tortilla asa cum se face in spania am invatat de la un bucatar spaniol,dar idea ta nu e rea e buna ,e romaneasc,nu tee supara pe mine nuti zic in nume de rau.

mamaieelena 1

12.09.2011, 16:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi umpluti cu sunca presata si legume mexicane