Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Iul 2016 | 3110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tortilla
  • 2 linguri crema de branza degresata
  • cateva frunze de busuioc, chives, patrunjel
  • 1/4 catel de usturoi
  • 1 kiwi
  • putin piper Cayenne
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • sucul de la 1/8 portocala
  • cateva frunze de salata
  • 1 fir ceapa verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi:

Se indeparteaza coaja kiwiului, apoi se taie cuburi. 

Se toaca verdeturile si se amesteca cu crema de branza si putina sare. 

Se mixeaza uleiul de masline cu sucul de portocala si se amesteca cu frunzele de salata rupta bucati mici si ceapa verde tocata.

Se unge torilla cu crema de branza, se presara cu piper Cayenne si se aseaza bucatile de kiwi deasupra. Se adauga frunzele de salata, apoi se ruleaza tortilla complet, sub forma de tub. 

Se fixeaza cu folie de aluminiu sau scobitori si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umpluta cu crema de branza cu ierburi si Kiwi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

29.07.2016, 22:35

dantes 1

30.07.2016, 08:28

Buna!

mirela0911 1

30.07.2016, 22:33

Interesanta combinatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu branzeturi si ridiche