Traistute cu salam sal-crud si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2012 | 3330 vizualizari

 

In timp ce gateam, Maricica, se uita cu jind la mine, ca ea nu face nimic. Brusc mi/a venit o idee si i/am dat de lucru:D

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 600 g.,
  • apa calduta 300 ml.,
  • sare iodata 1 lingura,
  • zahar tos 2 linguri,
  • drojdie uscata 2 linguri,
  • margarina topita 100 g.,
  • salam sal-crud
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns
  • seminte de in
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu salam sal-crud si cascaval:

Din apa, faina, sare, zahar, margarina si drojide am pregatit un aluat dospit (de fapt Maricica, masina de framantat paine, la pregatit, eu doar am alimenatat-o cu ingredientele necesare, am programat-o si am apasat pe buton:D). Dupa ce s-a framantat si dospit aluatul (90 de minute), l/am intins, l-am taiat in patratele. In mijlocul fiecarui patratel am pus o bucatica de salam si una de cascaval. Am adunat marginile patratului ca si o bocceluta si l/e am aezat in tava tapetata cu foaie de pergament. Am uns traistutele cu ou batut, am presarat putina sare si seminte de in. Tava cu traistute, se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 20 de minute la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu salam sal-crud si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata