Traistute cu salam sal-crud si cascaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2012 | 3374 vizualizari

 

In timp ce gateam, Maricica, se uita cu jind la mine, ca ea nu face nimic. Brusc mi/a venit o idee si i/am dat de lucru:D

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 600 g.,
  • apa calduta 300 ml.,
  • sare iodata 1 lingura,
  • zahar tos 2 linguri,
  • drojdie uscata 2 linguri,
  • margarina topita 100 g.,
  • salam sal-crud
  • cascaval
  • 1 ou pentru uns
  • seminte de in
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu salam sal-crud si cascaval:

Din apa, faina, sare, zahar, margarina si drojide am pregatit un aluat dospit (de fapt Maricica, masina de framantat paine, la pregatit, eu doar am alimenatat-o cu ingredientele necesare, am programat-o si am apasat pe buton:D). Dupa ce s-a framantat si dospit aluatul (90 de minute), l/am intins, l-am taiat in patratele. In mijlocul fiecarui patratel am pus o bucatica de salam si una de cascaval. Am adunat marginile patratului ca si o bocceluta si l/e am aezat in tava tapetata cu foaie de pergament. Am uns traistutele cu ou batut, am presarat putina sare si seminte de in. Tava cu traistute, se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 20 de minute la foc potrivit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu salam sal-crud si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi duchesse