Trandafiri din foietaj

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2011 | 9524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj,
  • felii subtiri de parizer,
  • ou pentru uns,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

kamy 1

15.12.2011, 18:21

ce frumos arata

bijoux 1

16.12.2011, 12:23

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]