Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale

de laylalala in Prajituri, 22 Apr 2010 | 4860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj
  • 50 gr migdale macinate
  • 50 gr migdale intregi
  • 100 gr fulgi de ciocolata 
  • 1 ou, batut
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Taie foaia de aluat in jumatate,Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.
Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele migdale macinate si fulgi de ciocolata.Periaza cercurile cu ou si presara migdale macinate, apoi aseza in centrul fiecarui cerc o migdala intreaga.
Ruleaza fasiile si aseaza-le peste cercuri.Da totul la copt 15-20 minute, pana cand aluatul s-a umflat si s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]