Trigoane cu branza de vaci

de nadina73 in Dulciuri, 7 Ian 2011 | 10643 vizualizari

 

Cine nu isi aminteste de vechile trigoande.............de pe timpu lui Nea Nicu?

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj congelat
  • 250 g branza de vaca
  • 5 linguri de zahar
  • 3 vanilii
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus(pt uns)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu branza de vaci:

Simple de tot de facut ,dar si de mancat

Se decongeleaza aluatul,se taie in fasii  mai lungi si inguste

Se pune cate 1 lingura din compozitia de branza si se da coltul(vezi foto)si apoi din nou se da peste colt si tot asa pana la capatul fasiei.

Se aseaza in tava pregatita cu hartie de copt, se ung cu galbenus si se da tava la cuptor la 180 grade 10-12 minute.

Se pudreaza cu zahar pudra la final

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort de pere cu crema de iaurt.