Trio de humus reteta

de Ksenya in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 9139 vizualizari

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

22.03.2017, 20:16

Aici vin la masa

MotanLaOale 1

22.03.2017, 20:24

Panacris 1

22.03.2017, 21:03

laura_n 1

22.03.2017, 21:11

Dincolo de faptul ca ai pregatit niste combinatii gustoase, imi place mult cum ai prezentat reteta!

Rocsi 1

22.03.2017, 21:15

Arata super bine!

Bya Ralu 1

22.03.2017, 22:28

waw cum arata!bravo

Adele 1

22.03.2017, 22:39

Super

mirela0911 1

23.03.2017, 08:08

Wow!

simona72 1

23.03.2017, 09:57

miki_a 1

23.03.2017, 22:55

Ce prezentare frumoasă și originală!

Valclaudia 1

24.03.2017, 07:13

cred ca e grozav sa ai trei variante de humus in farfurie

anca_rm 1

24.03.2017, 15:06

ce culori frumoase , delicios este ce ai pregatit tu aici si o prezentare foarte reusita

dantes 1

25.03.2017, 14:35

Interesanta!

kytz 1

26.03.2017, 22:58

Subcriu! Felicitări pentru prezentare!

Xandrinne 1

27.03.2017, 00:46

navidad_2017 1

29.03.2017, 23:34

Astea-s reteta si fotografii de "best food magazine"!!!!!!!!!!! Noi adoram humus-ul in orice varianta; pana acum foloseam ptr varianta "verde" avocado, dar azi am facut cu pasta de masline verzi, dupa sugestia Dvs si ne-a placut chiar mai mult (cu ciabatta calda!) .

abstract01 1

08.12.2019, 04:14

lucy2002 1

08.12.2019, 07:43

Frumoasa farfurie!

Geanina87 1

13.12.2019, 11:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut