Triunghiuri cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2013 | 7116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 250 g spanac
  • 100 g ricotta
  • 3 lg parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • un varf cutit nucusoara
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu spanac si ricotta:

1.Am calit spanacul in putin ulei de masline.Am lasat la foc pana a scazut toata zeama,apoi am lasat la racit.

2.Intr-un bol am pus spanacul,oul,ricotta,parmezan,sare,piper,nucusoara si am mestecat bine.

3.Am incins cuptorul la 180°.

4.Am intins aluatul si am taiat  8 patratele,am pus cate o lingurita de compozitie,le-am inchis in forma de triunghi,le-am asezat in tava,le-am uns cu un gabenus si am dat la cuptor pentru 20-30 min pana devin aurii.

Calde sau reci sunt un aperitiv foarte gustos.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti sa fierbeti si sa stoarceti spanacul,daca nu vreti sa il caliti.

2

Puteti inlocui ricotta cu branza de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânza - Măznâţă bulgărească