Trufe de branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 13553 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, dar spectaculos!

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci 300 g,
  • branza de burduf 300 g,
  • mascarpone 100 g,
  • Pentru ornat:
  • seminte de mac,
  • seminte de susan,
  • bucatle de somon afumat,
  • nuca macinata,
  • marar proaspat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe de branza:

Se amesteca energic branzeturile, pana se omogenizeaza, apoi se lasa la rece cca. 25 de minute. Din amestecul obtinut se fac bilute, care apoi se rostoglesc prin diversele mirodenii. Un sfat, faceti intai toate bilutele, puneti-le pe un platou, apoi le dati prin topinguri;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]