Turnul din Pisa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 4445 vizualizari

 

un altfel de pate

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci crude champignion,
  • 1 cub de unt,
  • 1 graunte de usturoi,
  •  o felie de radacina telina,
  • 1 morcov mic,
  • patrunjel verde,
  • 1/2 piept de pui,
  • 1 lingurita mustar,
  • 1 lingura parmezan,
  •  1 felie cascaval,
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnul din Pisa:

Se calesc ciupercile si pieptul de pui facute bucatele in putin unt in tigaie.Apoi tocam verdeata,zdrobim usturoiul, fierbem telina si morcovul.Mixam toate ingredientele si adaugam sare si piper.Indesam compozitia bine intr-un pahar si dam la rece.
Se serveste rece rasturanand paharul intr-o farfurie peste o lingura de ulei de masline in care am presarat chimen.

TIPS-URI

1

Puteti servi alaturi rosii pe painica usor prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnul din Pisa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Ina 1

03.06.2010, 17:12

Epurasha, sa intreb de inaltime, sau de gradul de inclinare? ca alte dimensiuni... Arata excelent asa

epurasha2bb 1

03.06.2010, 17:26

multumesc Ina!

UNICA 1

04.06.2010, 00:00

N-am vazut mai devreme,ca-mi sarea copilul in brate,dar va multumesc pentru ideea de a ma plimba! Acum e tarziu si am culcat copilul!
O sa ies maine cu copilul in parc,dar sa-mi dati si reteta de la prajitura aia 2 culori sau ce e!
Ca nu stiu s-o fac fara indrumarea dvs!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati