Turte cu dulceata de cirese negre

de iry-gabriela in Dulciuri, 23 Apr 2012 | 5714 vizualizari

 

.....sunt inebunita dupa turte coapte in tigaie....bineinteles sunt mai bune cele coapt pe plita cum se face la tara,dar in lipsa de plita am folosit o tigaie si chiar am imbunatatit un pic aluatul pentru a fi mai pufoase.....sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte batut,
  • 2 oua,
  • 50 g drojdie,
  • 2 linguri de zahar,
  • un praf de sare ,
  • 50 g unt ,
  • 600g faina
  • dulceata de cirese negre.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu dulceata de cirese negre:

Pentru inceput cernem faina si o adaugam intr-un vas in care facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia amestecata cu un praf de sare. Apoi adaugam laptele batut, ouale, zaharul si untul pe care trebuie lasat la temperatura camerei. Framantam un aluat elastic, dupa care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Facem turte pe care le coacem in tigaie pe ambele parti.   

Se servesc cu dulceata si calde si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu dulceata de cirese negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede