Un pepenas nazdravan

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 4105 vizualizari

 

Imi place pepenele galben ala zemos nu malaiet.Iar cand e sezonul lor,musai sa-i combin cu niste inghetata si frisculita.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pepeni galbeni
  • 500 g inghetata de vanilie
  • 250 ml smantana pt.frisca
  • pepite de ciocolata
  • toping de zmeura ( capsuni)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un pepenas nazdravan:

Se taie pepenele in doua,se scobeste de seminte,se scurge de zeama care si-o lasa.Se umple cu inghetata,se orneaza cu frisca,pepite de ciocolata si toping de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un pepenas nazdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]