Urechi de elefant

de Mitinita in Prajituri, 19 Dec 2010 | 8572 vizualizari

 

Se apropie sarbatorile si cautam retete noi,eu cel putin asa fac.Nu prea am rabdare cu cele lungi si grele,asa ca am gasit o solutie de minune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foetaj,dezghetat
  • zahar granulat
  • Optional:scortisoara,nuca macinata,cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urechi de elefant:

Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Se impatureste din ambele parti pana se unesc la mijloc.Fiecare parte se impatureste pe rand,deodata e cam greu,dar numai asa m-am priceput sa va explic.
Deci,ati obtinut un sul.Taiati ce grosime vreti,dar nu uitati ca se mai umfla urechile la cuptor.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Urechi de elefant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu branza de vaci si capsuni