Urechi de elefant

de Mitinita in Prajituri, 19 Dec 2010 | 8816 vizualizari

 

Se apropie sarbatorile si cautam retete noi,eu cel putin asa fac.Nu prea am rabdare cu cele lungi si grele,asa ca am gasit o solutie de minune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foetaj,dezghetat
  • zahar granulat
  • Optional:scortisoara,nuca macinata,cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urechi de elefant:

Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Se impatureste din ambele parti pana se unesc la mijloc.Fiecare parte se impatureste pe rand,deodata e cam greu,dar numai asa m-am priceput sa va explic.
Deci,ati obtinut un sul.Taiati ce grosime vreti,dar nu uitati ca se mai umfla urechile la cuptor.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Urechi de elefant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu mac si visine