Urzicute scazute

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 8778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • urzici
  • faina
  • usturoi
  • lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzicute scazute:

Se pune la prajit o lingura de faina si putin usturoi si se stinge cu lapte, se adauga urzicile fierte si spalate si se condimenteaza dupa gust cu vegeta,se lasa sa fiarba.Daca se ingroasa prea tare se mai pune lapte.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzicute scazute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

lili 1

26.08.2010, 12:57

este pentru toata lumea...

Corinuta 1

26.08.2010, 13:57

Fiindca n-am mai mancat, vin si eu sa gust ca-s curioasa...

adry88 1

30.05.2011, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de urzici cu usturoi, reteta de post delicioasa