Varza ca la Mama Acasa

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 7298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Varza
  • 1-2 cepe
  • jumatate de kilogram de coasta afumata
  • 3-4 carnati
  • 2-3 fire ceapa verde
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei portocaliu
  • sare,
  • piper(boabe),
  • boia,
  • pasta de tomate
  • 1 ardei iute,
  • 1 cubulet de concentrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza ca la Mama Acasa:

Se toaca ceapa si se inabusa, se va taia coasta si carnatii si se vor pune peste ceapa la calit,

se lasa maxim 10 minute doar sa se rumeneasca putin, nu sa se prajeasca, dupa care compozitia se va trece intr-o cratita mai mare.
Se toaca varza fin si se freaca cu sare,

se toaca, ardeiul cubulete, ceapa verde si se adauga cubuletul de concentrat, se pune apa si se lasa pe foc pe aragaz 15-20 de minute
dupa care se pune un praf de boia si se da la cuptor,

din 20 in 20 de minute verificam sa vedem in ce faza se afla varza noastra.

Se lasa la cuptor pana scade, daca va place varza mai zemoasa o lasati mai putin in functie de gusturile fiecaruia.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza ca la Mama Acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

13.11.2010, 23:48

Nico ai si mamaliga?

nico15 1

14.11.2010, 09:33

Vine, vineeeeeeeeeeeeeeeee

retetepersane 1

14.11.2010, 22:32

Nico abia acum am gasit retetele tale, wow.... Costita, carnati....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in vas de lut