Varza scazuta ( cu afumatura)

de Valclaudia in Porc, 10 Mai 2014 | 15118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 1 fasie slaninuta afumata
  • 3 cepe verzi
  • 1 cutiuta pasta de tomate
  • 1 foaie de dafin
  • cca 500 gr. afumatura
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta ( cu afumatura):

Spalam afumatura si o fierbem cca 20 minute separat.

Intre timp spalam si tocam varza si ceapa.

Slaninuta se taie cubulete marunte, se topeste in cratita la foc iute.

Cand s-a rumenit adaugam ceapa tocata, amestecam sa nu se arda, adaugam afumatura oparita in prealabil, punem pasta de tomate, 1 cana cu apa, foaia de dafin, sare si piper, varza tocata si lasam sa fiarba totul la foc potrivit cca 30 minute (sau pana se desprinde carnea de pe oase).

La final adaugamun praf de cimbru uscat, marar verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta ( cu afumatura)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]