Vinete cu rosii si cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2010 | 12678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 vinete mai mari
  • 5 rosii mari
  • 1ardei rosu
  • 1ardei galben
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 5 linguri smantana
  • 2 oua
  • 50 gr casacaval ras
  • busuioc, sare, piper, vegeta,  marar, patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu rosii si cascaval la cuptor:

Speli vinetele bine si tai coaja fasii,nu in intregime,tai rondele mai groase,le sarezi si le pui la surs pe o sita,30minute.

Tai coaja rosiilor cu un cutit special de legume,apoi tai rosiile rondele mai groase.

Cureti ardeii si ii tai cubulete.Ceapa verde o tai rondele.Cureti usturoiul si il toci marunt.Pui tot intr-o tigaie si calesti cateva minute.

Vinetele bine scurse le calesti intr-o tigaie cu ulei,pe ambele parti.

Ungi o forma termorezistenta cu unt in care asezi intercalat vinetele si rosiile,pui deasupra umplutura de ceapa,sarezi,piperezi,presari marar,patrunjel si busuioc.

Intr-un bol bati bine ouale cu un praf de sare si piper,adaugi smantana si omogenizezi bine si pui deasupra vinetelor si rosiilor.Dai la cuptor 30minute,scoti si presari cascavalul si mai bagi in cuptor inca 20minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu rosii si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de sezon