Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4366 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot:

Vanata se spala, se sterge si se taie in jumatate pe lung.

Se cresteaza fiecare jumatate in diagonala fara a taia si coaja si rezulta niste romburi.

Usturoiul se curata si se taie feliute.

Se stropesc jumatatile de vanata cu ulei de masline din abundenta.

Se introduc feliutele de usturoi in fiecara crestatura din jumatatile de vanata.

Restul de ulei se pune in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Se pun jumatatile de vinete in vas si se presara cu sare si piper.

Se pune capacul, se seteaza pe modul High si se lasa 2 ore.

Dupa se introduce in cuptor 20 de minute pana se rumenesc bine.

Se mananca calde, dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post