Vinete pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 12176 vizualizari

 

sunt foarte gustoase, le mananci ca pe seminte

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete mai groase
  • 3-4 oua
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se spala vinetele si se taie feliute nici foarte groase nici subtiri tare

Se sareasa si se pipereaza

Se dau prin oul batut si amestecat cu faina si apoi se pun in uleiul fierbinte.

Se servesc ca aperitiv sau ca garnitura sau cum va place... la un film! Glumeam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]