Vinete pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2014 | 9282 vizualizari

 

am prajit vinetele o parte in tigaie si o parte in multicookerul de la philips
pozele la etape au iesit oribile din cauza luminii (( asa ca nu am pus prea multe

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Eu am prajit vinetele o parte in tigaie si altele in multicookerul de la PHILIPS. Am avut o vanata foarte mare care mi-a absorbit 6 oua.

Spalam foarte bine vanata pe care o prajim cu tot cu coaja.Taiem felii subtiri vinetele,le saram si le lasam la scurs cel putin o o ora.Apoi le trecem prin jet de apa rece si le mai lasam putin la scurs apoi le stergem cu un servetel de hartie.

Batem ouale cu sare si piper.Trecem feliile de vinete prin ou,apoi prin faina si iar prin ou le punem la incins in ulei incins pe o parte si pe alta pana se rumenesc.Le scoatem pe o farfurie in care am pus un servet de hartie sa absoarba uleiul.

Servim calde cu felii de paine prajita frecate cu usturoi si alaturi de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

10.10.2014, 15:40

Ce bine le-ai tras in tip )

Bya Ralu 1

10.10.2014, 16:23

bune bune

dantes 1

11.10.2014, 10:17

Bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]