Vinete pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 6923 vizualizari

 

aveam de gand sa fac o salata de vinete azi, insa imi era pofta de niste vinete panne.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Curatam vanata de coaja, o spalam, o taiem rondele nici foarte groase nici prea subtiri.

Batem oul ca pentru omleta, punem sare, piper, boia si amestecam.

Dam feliile de vinete prin aceasta compozitie, apoi prin faina si pesmet si le prajim in ulei incins pe ambele partii pana devin aurii.

Le scoatem pe un servetel pentru a absorbii surplusul de ulei.

Eu le-am servit cu rosii si le-am stropit cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]