Vinete rasucite

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2010 | 4080 vizualizari

 

vinete cu parmezan ...

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1punguta parmezan
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 fir de praz
  • 1 ou
  • putin lapte
  • 1 lingura faina
  • sare,piper
  • ulei masline  pt.uns
  • patrunjel
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete rasucite:

se taie felii lungi si subtiri dintr-o vanata pastrand o margine de coaja.Se sareaza putin sa se inmoaie si sa putem lucra cu ele.Se face un amestec de rondele de praz tocat, cu ardei kapia rosu tocat si masline negre tocate fara samburi.Se presara putina sare.

Se bate un ou intr-un castronel si se adauga o punguta mica de parmezan ras, o lingura de pesmet, una de faina, si putin lapte.Trebuie sa iasa cam ca aluatul de clatite.

Se pregateste tava de briose, se unge cu ulei de masline cu o pensula, se presara pesmet si se rasucesc feliile de vinete ca sa incapa in formele de briose.In mijloc se umplu cu tocatura de ardei cu masline si praz peste care se toarna aluatul moale.Se pun cate 3 baghetele mici de ardei rosu si sa dau la cuptorul incins in prealabil.Se rumenesc si se servesc caldute pe un platou alb de preferinta peste care presaram suvite subtii si lungi de praz si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete rasucite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (9)

mena29 1

30.04.2010, 15:42

astept o portie

epurasha2bb 1

30.04.2010, 16:12

multumesc mult fetelor!mie imi plac mult vinetele si cat de curand fac o reteta noua!

Bunica 1

03.05.2010, 22:23

Rasucite, nerasucite sunt frumoase si gustoase (cred) ! Ingredientele sunt cele care recomanda vinetele rasucite sa le treci la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta