Vinete umplute la cuptor - de post

de Corinuta in Mancaruri de post, 28 Noi 2012 | 12310 vizualizari

 

Si bune si de post...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa
  • 1-2 catei de usturoi
  • 150-200 g branza tofu
  • 1 canita vin alb
  • 1 ligura sos de soia
  • 2-3 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute la cuptor - de post:

Vinetele se spala, se taie in doua pe lungime si se scobesc. Se sareaza si se lasa asa 10 minute, apoi se sterg. se ung cu putin ulei si se dau la cuptor 15 minute.

Intre timp, in uleiul incins se soteaza ceapa si usturoiul tocate marunt, ardeiul taiat feliute, dovlecelul si miezul de la vinete taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga vinul si sosul de soia si se lasa sa fiarba 10 minute.

Se scot vinetele din cuptor si se umplu cu amestecul de legume, iar deasupra se pun cubulete de branza. Se dau la cuptor pentru inca 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita, o reteta gustoasa ca la mama acasa