Vita in sos de rosii

de Luckycake in Vita, 17 Apr 2014 | 4343 vizualizari

 

Carnea este frageda, aromata, o idee minunata pentru cina :)

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpa sau muschi vita
  • 1 cutie rosii maruntite
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • 1 catel usturoi ras
  • 4 linguri ulei masline
  • oregano
  • 150 gr faina
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita in sos de rosii:

Taiem carnea felii groase de 1 cm si o batem bine cu batatorul de carne apoi o dam prin faina, o scuturam de excesul de faina, si o punem la prajit in tigaie cam 2-3 minute pe fiecare parte.Repetam procesul pana sunt toate feliile gata .Le condimentam cu sare si piper. Usturoiul il razuim , il amestecam cu oregano si ghimbirul ras, apoi adaugam rosiile maruntite si apa, condimentam cu un pic de sare si piper . Intr-o tava pentru cuptor     25cm *35 cm  punem carnea apoi peste  turnam amestecul de rosii, stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor la 200 grade timp de 20 minute( daca e nevoie si scade prea tare sosul, mai adaugam cateva linguri de apa).

Servim cu garnitura de orez sau cous cous.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii