Waffe/Gaufrre (reteta de baza)

de divainbucatarie in Dulciuri, 3 Mar 2011 | 11792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5oua
  • 500 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita rom
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe/Gaufrre (reteta de baza):

Frecam untul cu zaharul, apoi incorporam ouale.

Adaugam zaharul vanilat, esenta de rom si continuam sa amestecam. Turnam laptele si amestecam usor cu un tel. Ultimul pas este sa punem faina amestecata cu praful de copt.

Incalzim aparatul, il ungem cu unt topit sau ulei si turnam cu un polonic aluat cat sa acoperim 1/2 din forma. Lasam 2-3 minute sa se coaca si gata! Asta a fost tot!
Pentru reteta aceasta m-am gandit sa le fac un topping din ciocolata si capsuni, insa data viitoare voi folosi frisca si capsuni. Puteti sa le serviti cu sirop de artar, cu miere sau orice sos de fructe va trece prin cap.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe/Gaufrre (reteta de baza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]