Zahar candel brun in rom

de dentistutza in Bauturi, 30 Noi 2011 | 8846 vizualizari

 

O bunatate, iarna intr-un ceai fierbinte sau chiar pentru aromat creme de ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cutie de zahar candel brun-cam 125 gr.
  • 150 ml. rom cubanez, alb sau brun
  • 1 recipient de sticla de dimensiune potrivita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar candel brun in rom:

Se pune zaharul in borcanel, se acopera cu rom, se inchide etans si se lasa cateva zile. Daca este nevoie se poate completa cu zahar, deoarece la inceput o parte se va dizolva dar apoi,dupa principiul saturatiei, cristalele nu se vor mai topi.

Incercati sa-l adaugati in ceai, cafea, frape-uri sau ca toping peste inghetata-pentru adulti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar candel brun in rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

30.11.2011, 20:12

Trebuie sa fie grozav!!! Imi aduc aminte cu placere de ceaiul cu rom din copilarie

dentistutza 1

30.11.2011, 20:41

Cris2711 1

30.11.2011, 23:16

chiar asa,o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata