Zahar "Lavandat"

de mimmi in Dulciuri, 9 Mai 2012 | 3522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie in primul rand de un borcan,
  • zahar pudra sau tos,
  • lavanda culinara,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar "Lavandat":

Prima data se zdrobeste lavanda cu dosul unei linguri,pentru a iesi mai bine aroma.

Se pune in borcan un strat de zahar,unul de lavanda si tot asa pana se umple borcanul. Se foloseste dupa cca 1-2 saptamani . Usor nu ??  (*_*) In urmatoarea postare homemade va voi arata cum sa va faceti acasa esenta de vanilie !

Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar "Lavandat"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]