Zbrownies

de BakeUpArtist in Dulciuri, 9 Iul 2017 | 3150 vizualizari

 

Din ce în ce mai multă lume este familiară cu conceptul de zoodles. Zucchini + Noodles = Zoodles. Niște "paste" din dovlecei, menite să scadă gradul de vinovăție a unei porții de milaneze. Am încercat, mi-a plăcut. Diferă textura, bineînțeles, însă gustul nu este deloc de lepădat.
Pe același principiu am mers și în această rețetă: Negresă cu dovlecei, fără făină, aerată și gustoasă.

 

INGREDIENTE

  •  2 dovlecei
  • 1 ou
  • 2 linguri de unt de arahide
  • 5 linguri de miere
  • 2 linguri de cacao
  • 1 linguriță de bicarbonat
  • 50 de grame de ciocolată neagră, dată pe răzătoare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zbrownies:

Întâi am tăiat dovleceii mărunt, apoi, folosind blender-ul vertical, am făcut un piure. Am adăugat mierea, oul, untul de arahide și am încorporat cu mixerul. Am adăugat cacao, bicarbonat, ciocolată și am omogenizat.

Am pregătit tava cu hârtie de copt, am turnat compoziția, și am copt prăjitura la foc mediu, aproximativ 35 de minute. Am folosit testul scobitorii pentru a vedea când este gata.

 

Prăjitura este foarte ușoară și suculentă datorită dovleceilor, consumată rece este un adevărat răsfăț sănătos.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Zbrownies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Negressa "