Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 06.08.2012
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.
publicat la 16.01.2017
publicat la 24.08.2014
publicat la 30.06.2014
Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.
In cont 9
Unghiera BISALUO
Lumanare parfumata
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 10:21
de Rocsi 9
pe 02.12 la 20:34
de Retete_gustoase 1
pe 02.12 la 16:12
pe 02.12 la 13:24
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
Panacris
mihaelaM 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patrisia 1
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis inimioara cu Ceva Fin pufos
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.