Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 06.08.2012
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.
publicat la 16.01.2017
publicat la 24.08.2014
publicat la 30.06.2014
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
In cont 9
Rola de folie pentru prajituri
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 19:49
de Bucataras 6
ieri la 15:53
ieri la 13:17
ieri la 10:56
ieri la 10:38
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
5 voturi
de laura_n 7
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis inimioara cu Ceva Fin pufos
Feliile de paine se taie in forma de inimioare (eu folosesc forme ptr prajituri) si se ung cu Ceva Fin pufos crema de branza cu smantana Delaco, peste care se pun bucati din rosie.