publicat la 09.08.2013
publicat la 09.08.2013
publicat la 16.07.2013
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de gaina cu galuste
Se portioneaza bucatile de carne, se spala cu apa rece si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand da in primele clocote ,se spumeaza cu o spumiera, adunand usor toata spuma formata si se lasa sa fiarba cam o ora (daca gaina este de casa se poata sa fiarba si mai greu), pana se inmoaie...
Ciorba de fasole cu afumatura(rapida)
Se toaca ceapa, ardeiul, telina si se pun la calit in putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin se adauga kaizerul taiat si se mai lasa la calit aproximativ 10-15 minute, dupa care se adauga fasolea din borcan si apa(dupa preferinta, cat vreti sa iasa de groasa ciorba). Se lasa sa fiarba aproximativ...
Ciorba de perisoare
Legumele se pun la fiert impreuna cu cartofii taiati cubulete si delikat. Carnea tocata se amesteca cu ouale, patrunjelul, cartoful dat prin razatoarea fina, ceapa taiata marunt. Cand legumele sunt pe jumatate fierte se da focul incet si se pun perisoarele(se fac udand din cand in cand...
Supa de legume cu galuste
Se pun zarzavatul si cartofii (taiati cubulete) la fiert cu putin ulei,putina sare si delikatul de legume. Cand legumele sunt aproape fierte facem galustile astfel:se bat ouale cu uleiul, sarea, piperul, bicarbonatul de sodiu apoi adaugam grisul in ploaie. Este posibil sa trebuiasca mai mult...